Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FIFA-voorzitter slaat terug naar 'vijanden': 'Ik heb niets gestolen'

Laatste update:

De Duitse krant schrijft dat Infantino een aantal medewerkers van de FIFA de opdracht zou hebben gegeven om opnames van een vergadering te wissen. Mochten die berichten blijken te kloppen, dan hangt de kersverse preses van de wereldvoetbalbond een schorsing van drie maanden boven het hoofd.

Infantino kondigde onlangs bij zijn aanstelling juist aan dat hij schoon schip wil maken binnen de FIFA, die de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws kwam vanwege corruptieschandalen. De voorzitter en de bond hebben nog geen reactie gegeven op de publicatie van Die Welt.

Update 2 juni 20:55 uur - FIFA reageert: 'Er lopen geen formele procedures tegen Infantino'
Een woordvoerder van de FIFA heeft tegenover Sky Sports inmiddels ontkend dat Infantino het onderwerp is van een onderzoek van de ethische commissie: "We zijn niet in de positie om aan te geven of we wel of niet een onderzoek zijn begonnen naar de daden van een individu. We willen echter wel duidelijk maken dat er op dit moment geen formele procedures lopen tegen meneer Infantino."

Update 5 juni 14.35 uur - FIFA-voorzitter slaat terug naar 'vijanden': 'Ik heb niets gestolen'
Gianni Infantino zou opnames van een vergadering hebben laten vernietigen en zou daarom een schorsing van negentig dagen boven het hoofd hangen. Daarnaast krijgt hij kritiek omdat hij een aanbieding ter waarde van 1,77 miljoen euro per jaar geweigerd zou hebben van de FIFA. "Mijn vijanden willen doen geloven dat ik hebzuchtig ben, maar ik heb niks gestolen. Alles wat ik in mijn leven heb verdiend, is het gevolg van hard werken. Ik ben niet geboren met een zilveren lepel in de mond", aldus de FIFA-voorzitter in Le Matin. Hij voegt eraan toe dat wanneer de contractonderhandelingen zijn afgerond, hij met alle plezier zijn salaris bekend zal maken.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties