Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: FIFA vraagt Russische bond opnieuw om opheldering

Laatste update:

De 23-jarige middenvelder, die een verleden heeft bij Arsenal, werd naar eigen zeggen racistisch bejegend en kon zijn emoties niet bedwingen. "Ik wil mijn verontschuldigen aanbieden omdat ik mij heb laten provoceren. Dat had niet mogen gebeuren, maar ik ben ook maar een mens. Alle fans waren fantastisch, maar één persoon heeft alles verziekt. Ik hoorde apengeluiden. Echt, ik snap racisme echt niet."

Volgens de statuten van de Russische voetbalbond kan Frimpong voor twee tot vier wedstrijden worden geschorst. "Dat weet ik, maar oké. Dit is voetbal en soms maak je fouten. Maar ik ga niet in beroep, waarom zou ik? De bond weet dat de grensrechter alles heeft gehoord en dat die man niets heeft gedaan. Waarom zou ik dan nog in beroep gaan?", aldus Frimpong in de Russische pers.

Update 18 juli 13.40 uur - FIFA vraagt Russische bond om opheldering na oerwoudgeluiden
De Russische voetbalbond moet een verklaring geven over het racisme in de wedstrijd tussen Spartak Moskou en Ufa, specifiek gericht op Emmanuel Frimpong. "We hebben recentelijk onze strijd tegen discriminatie opgeschroefd, met de introductie van een nieuw systeem dat racisme moet monitoren voor de kwalificaties voor het WK in 2018", aldus een verklaring van de FIFA. "We zijn van mening dat het organiseren van een WK een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt als het gaat om het uitbannen van racisme."

Update 22 juli 15.25 uur - Russische voetbalbond schorst Frimpong voor twee wedstrijden
Emmanuel Frimpong is voor twee wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn middelvinger naar het publiek van Spartak Moskou. De middenvelder beweerde racistisch bejegend te zijn, maar dat is door de tuchtcommissie van de Russische voetbalbond niet bewezen. "We blijven de zaak natuurlijk onderzoeken, maar kunnen geen straffen uitdelen op basis van tegenstrijdige berichten. Misschien schreeuwden de supporters wel alleen?", zegt Artur Grigoryants.

Update 23 juli 15.20 uur - FIFA vraagt Russische bond opnieuw om opheldering
De FIFA heeft de Russische voetbalbond opnieuw om opheldering gevraagd. De wereldvoetbalbond wil weten waarom Emmanuel Frimpong voor twee wedstrijden geschorst is en Spartak Moskou geen straf is opgelegd. "We hebben de RFU zeven dagen de tijd gegeven om meer informatie over de zaak te verstrekken", zegt woordvoerder Federico Addiechi.


Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties