Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Finnbogason stomverbaasd over 'interview' over Eredivisie

Laatste update:

"Aanvallend voetbal, het is allemaal leuk hoor. Zo zijn jullie opgegroeid. Maar het is niet meer van deze tijd", aldus de 25-jarige aanvaller. "In de top van het voetbal gaat het om het rendement. Je wordt uiteindelijk beoordeeld op de prijzen die je wint. In Nederland zijn de clubs te ver doorgeslagen in hun filosofie, mede daardoor is er een gat met de top van Europa."

Finnbogason scoorde in Nederland achtereenvolgens 24 en 29 keer, maar daar zaten ook veel strafschoppen bij. "Daar wordt in Nederland schamper over gedaan. Kennelijk moet er altijd iets te zeuren zijn. Nederland is het enige land ter wereld waar het niet goed genoeg is om te winnen. Prima, dat houdt me gemotiveerd."

Update 9 oktober 17.05 uur - Finnbogason stomverbaasd over 'interview' over Eredivisie
Alfred Finnbogason heeft naar eigen zeggen geen interview gehad met Veronica Magazine. Donderdag kwamen er quotes van de IJslandse spits naar buiten, in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oranje. Daarbij liet de aanvaller van Real Sociedad zich kritisch uit over de Eredivisie. "In de top van het voetbal gaat het om het rendement. Je wordt uiteindelijk beoordeeld op de prijzen die je wint. In Nederland zijn de clubs te ver doorgeslagen in hun filosofie, mede daardoor is er een gat met de top van Europa", zei hij onder meer.

Finnbogason is zich echter van geen kwaad bewust, blijkt nu. "Ik wil graag duidelijk maken dat ik nooit iemand van Veronica Magazine heb gesproken! Alle quotes zijn verzonnen", geeft de spits aan via zijn eigen Twitter-account. Het lijkt er dus op dat de IJslander gepiepeld is door het weekblad en dat hij geen uitspraken heeft gedaan over zijn ervaringen in de Eredivisie.

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
1
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
7
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
6
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
31
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties