Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Finse bond vult opmerkelijke vacature in met ervaren Zweed

Laatste update:

Anderhalve maand geleden werd Paatelainen ontslagen, nadat het Fins elftal voor de vierde keer op rij onderuit was gegaan. Kwalificatie voor het EK van 2016 is vrijwel niet meer haalbaar voor de Finnen. De afgelopen weken heeft de zoektocht naar een vervanger evenwel nog geen succes opgeleverd, zodat de voetbalbond nu een vacature op de eigen website heeft geplaatst.

Voor de nieuwe bondscoach van Finland behoort een contract voor twee tot vier jaar tot de mogelijkheden. Daarvoor wordt wel gevraagd dat de kandidaat 'de passie om de kleuren wit en blauw succesvol te zien deelt met de Finse voetbalfamilie' en dat hij (of zij) 'begrip heeft voor en rekening houdt met de kracht van de Finse spelers'. Reageren is mogelijk tot en met maandag 3 augustus.

Update 12 augustus 15.20 uur - Finse bond vult opmerkelijke vacature in met ervaren Zweed
De Finse voetbalbond zocht op opmerkelijke wijze naar een opvolger voor de ontslagen bondscoach Mixu Paatelainen: men plaatste een vacature op de website. Inmiddels heeft Finland een nieuwe bonsdcoach gevonden: de ervaren Hans Backe is uit de sollicitanten gekozen. De 63-jarige Zweed was in het verleden werkzaam bij onder meer FC Kopenhagen, Panathinaikos, Manchester City (assistent), Mexico (assistent) en New York Red Bulls.

Denk je dat de Finse bond snel een geschikte kandidaat vindt?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties