Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fiorentina baalt enorm van Salah en eist miljoenen van Chelsea

Laatste update:

Internazionale laat via een officieel statement weten 'gechoqueerd' te zijn door de tweets van Panerai: "Niemand zou onze eerbaarheid en transparantie op die manier ter discussie mogen stellen. Niemand zou onze club en daarmee ook onze fans mogen beledigen met statements die nergens op gebaseerd zijn", valt er in het communiqué te lezen.

"Fiorentina praat over een probleem dat helemaal niet bestaat. Onze club zal te allen tijde ons imago en onze integriteit blijven verdedigen." Fiorentina heeft een optie gelicht waarmee men Mohamed Salah nog een jaar zou mogen huren van Chelsea. De Egyptenaar moet hier echter wel zelf mee instemmen en het is nu de vraag bij welke club zijn voorkeur ligt: Internazionale of Fiorentina.

Update 6 juli 21.45 uur - Veelbesproken Salah sluit aan bij voorbereiding van Chelsea
Chelsea begint donderdag aan de voorbereiding op het seizoen 2015/16 en Mohamed Salah zal zich dan ook laten zien op het trainingsveld, zo heeft zaakwaarnemer Ramy Abbas maandag laten weten aan Sky Italia. Fiorentina heeft een optie gelicht waardoor de aanvaller normaal gesproken ook komend seizoen op huurbasis in Florence zou spelen, maar hij moet daar volgens een contractbepaling zelf wel mee instemmen. Dat is nog niet gebeurd, omdat Salah zijn zinnen zou hebben gezet op een overstap naar Internazionale. De 23-jarige Egyptenaar heeft bij Chelsea overigens nog een contract tot medio 2019.

Update 8 juli 21.42 uur - Fiorentina baalt enorm van Salah en eist miljoenen van Chelsea
Mohamed Salah lijkt geen trek te hebben in een terugkeer naar Fiorentina en dat kan Chelsea duur komen te staan. De Italiaanse club sloot in januari een deal met de Londenaren, waarin stond dat het huurcontract van de aanvaller voor één miljoen euro met een jaar kon worden verlengd. Daar maakte la Viola gebruik van, maar Salah meldde zich doodleuk in Engeland. Hij hoopt op een transfer naar Internazionale. Ter compensatie eist Fiorentina vier miljoen euro: de reeds betaalde één miljoen en drie miljoen omdat Salah gedurende zijn periode in Florence meer waard zou zijn geworden.

Meer nieuws

Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
0
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
5
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
6
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties