Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Frankrijk moet vrezen voor straf na geblunder met volksliederen

Laatste update:

De fout leidde tot verwarring én boosheid bij de spelers van Albanië. Wat mogelijk bijdroeg aan de boosheid was het feit dat de stadionspeaker in het Stade de France ook nog eens excuses maakte 'aan de supporters van Armenië'. De Albanese spelers weigerden de wedstrijd in gang te zetten en eisten dat alsnog eerst het juiste volkslied afgespeeld zou worden, melden diverse internationale media.

Nadat dat was gebeurd, kon de Spaanse scheidsrechter Jesús Gil Manzano de wedstrijd alsnog in gang zetten. De wedstrijd tussen Frankrijk en Albanië is zaterdagavond overigens voor beide teams van groot belang in het kader van de EK-kwalificatiereeks. Frankrijk staat na vier groepsduels tweede met negen punten; Albanië pakte in net zoveel wedstrijden zes punten.

Update 10 september 16.45 uur - Frankrijk moet vrezen voor straf na geblunder met volksliederen
De Franse voetbalbond (FFF) moet vrezen voor een straf naar aanleiding van het geblunder met de volksliederen voorafgaand aan de interland tussen Frankrijk en Albanië (4-1). L'Équipe schrijft dat de tuchtcommissie van de UEFA zich over de zaak gaat buigen, omdat de wedstrijd zeven minuten te laat begon. Volgens de reglementen van de Europese voetbalbond is het niet toegestaan om een wedstrijd te laat te laten aftrappen, waardoor de FFF een waarschuwing óf een boete kan verwachten.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties