Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Franse bond schorst PSG-trio Beckham, Verratti en Sirigu

Laatste update:

De Engelsman stond pas een paar minuten op het veld, toen hij een directe rode kaart kreeg na een stampende beweging. Beckham raakte tegenstander Youssef Adnane niet, maar moest toch inrukken. "De scheidsrechter voelde de wedstrijd niet aan", zei technisch directeur Leonardo na afloop. "Hij heeft veel fouten gemaakt en de rode kaart voor David was er daar een van. Dit was een wedstrijd die beide ploegen wilde winnen en dus werd er veel gestreden. Maar het was niet gemeen." Verratti werd overigens weggestuurd met twee gele kaarten.

Na het laatste fluitsignaal werd het wél gemeen op het veld, waar een flink opstootje ontstond. PSG-keeper Salvatore Sirigu zou daarbij ook een rode kaart gekregen hebben, net als Saber Khelifa van Évian, maar dat is nog niet bevestigd. Met nog vier wedstrijden te gaan heeft PSG negen punten meer dan Olympique Marseille, maar het doelsaldo van de ploeg van Carlo Ancelotti is veel beter: +41 om +6. Hierdoor kan de titel volgende week binnengehaald worden.

Update 3 mei 08.20 uur - Franse voetbalbond schorst Beckham, Verratti en Sirigu
Salvatore Sirigu en Marco Verratti missen de komende twee competitieduels van Paris Saint-Germain, zo heeft de tuchtcommissie van de Franse voetbalbond (FFF) donderdagavond laat besloten. De doelman kreeg een schorsing voor zijn aandeel in de massale opstootjes na de competitiewedstrijd bij Évian (0-1 winst). Middenvelder Verratti kreeg in dat duel een rode kaart. David Beckham moet het mogelijke kampioensduel met Valenciennes van komend weekend ook laten schieten. De Engelsman werd naar aanleiding van zijn rode kaart voor één duel geschorst.

-
De rode kaart voor David Beckham was terecht

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties