Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Franse voetbalbond laat Racing Lens toch toe in Ligue 1

Laatste update:

De DNCG houdt de boekhoudingen van de Franse clubs in de gaten en stelt dat Lens onvoldoende heeft aangetoond welk budget het precies heeft. De club leverde bovendien alle papieren te laat in. Les Sang et Or gingen tegen de beslissing van de DNCG, die eind juni werd genomen, in beroep, maar dat is nu dus afgewezen. Lens laat het daar echter niet bij zitten en gaat in hoger beroep bij het CNOSF.

Als dat orgaan zijn beslissing neemt, is de competitie van de Ligue 1 echter al lang begonnen en de kans is dan ook groot dat FC Sochaux de plek van Lens inneemt. De nummer twee van het voorbije Ligue 2-seizoen is in handen van de rijke Azerbeidzjaanse Hafiz Mammadov. Die heeft grote plannen en wil komend seizoen met een budget van 45 miljoen euro werken.

Voorzitter Gervais Martel was onlangs in Azerbeidzjan om de papieren te regelen, maar tien miljoen euro, die door Mammadov zouden zijn overgemaakt, kwamen vanwege een nationale feestdag in Azerbeidzjan te laat binnen. Derhalve besloot de DNCG Lens te weren uit de Ligue 1. Mammadov werd afgelopen woensdag volgens L'Equipe gearresteerd in Azerbeidzjan, maar het is nog niet bekend waarom.

Aréola
Alphonse Aréola keept volgend seizoen waarschijnlijk niet meer voor Racing Lens. Paris Saint-Germain wil de 21-jarige doelman, die afgelopen seizoen al op huurbasis voor de club uit Pas-de-Calais speelde, aan een club uitlenen die op het hoogste niveau acteert. Aréola, die in Parijs een contract heeft tot de zomer van 2016, traint momenteel nog met Lens mee, maar gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Bastia. Aréola speelde tot dusver twee wedstrijden voor PSG en afgelopen seizoen kwam hij tot 35 wedstrijden in dienst van Lens.

Update 28 juli 18.25 uur - Franse voetbalbond laat Racing Lens toch toe in Ligue 1
Racing Lens speelt komend seizoen toch in de hoogste divisie van Frankrijk. De promovendus werd vanwege ontbrekende miljoenen aanvankelijk geweerd uit de Ligue 1, maar de Franse voetbalbond FFF heeft besloten dat de club uit Pas-de-Calais gewoon mag meedoen, al moet Lens van de FFF wel een salarisplafond instellen en/of de transferuitgaven flink terugschroeven.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties