Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Franse voetbalbond schorst mondige Daniel Alves voor drie duels

Laatste update:

"Beslissingen zijn genomen en de oorlog was al verloren, maar ik blijf vinden dat meneer de scheidsrechter zijn verstand verloor met zijn beslissing", begint de rechtsback van PSG zijn verhaal over zijn uitsluitsel op het sociale medium. "Sinds wanneer staat het oneens zijn met een beslissing van een persoon gelijk aan het hebben van een gebrek aan respect?"

"Als je wil zeggen dat het mijn schuld is, dan kan je dat doen. Je bent vrij om dat te doen. En tegelijkertijd heb ik brede schouders en een grote paar ballen die ervoor zorgen dat ik altijd met beide benen op de grond blijf staan en rechtovereind blijf staan!", aldus de 34-jarige Daniel Alves, die zijn post over de scheidsrechter afsluit met '#alwaysGoodCrazy' en '#fellthegamelikemalifesorry'.

Update 26 januari 00.50 uur - Franse voetbalbond schorst mondige Daniel Alves voor drie duels
De tuchtcommissie van de Franse voetbalbond heeft Daniel Alves een schorsing van drie duels opgelegd, naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen zondag tegen Olympique Lyon. De verdediger van Paris Saint-Germain wordt zodoende bestraft voor zijn reactie jegens scheidsrechter Clément Turpin en kan nog een wedstrijd extra geschorst worden bij een volgende rode kaart. Alves zat deze week in de beker tegen Guingamp al zijn eerste duel van de schorsing uit.

Vond jij de rode kaart voor Dani Alves terecht?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties