Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Furieuze Courtois ontkent berichtgeving El País en eist rectificatie

Laatste update:

Volgens El País heeft de Belg in de kleedkamer van Real Madrid duidelijk zijn ongenoegen laten blijken. Afgelopen zomer vertrok de sluitpost bij Chelsea, na twee seizoenen onder Antonio Conte. Tussen 2013 en 2015 had Mourinho het voor het zeggen op Stamford Bridge. In december 2015 werd Mourinho ontslagen na teleurstellende prestaties in de competitie en ook de relatie met de spelers zou slecht zijn geweest. Ook Conte onderhield in zijn laatste seizoen een stroeve relatie met een aantal spelers van the Blues.

"Ik kan het niet geloven", zou Courtois in de kleedkamer hebben gezegd. "Ik ben hier de enige die met zowel Conte als Mourinho heeft samengewerkt. Ik ben weggegaan uit Londen, zodat ik dat niet meer hoefde mee te maken. En nu komt Conte of Mourinho hierheen..." Courtois ziet het ontslag van Lopetegui als 'onvermijdelijk', claimt de krant. Hij hoopt dat Real Madrid in dat geval uitkomt bij een andere trainer dan Mourinho of Conte.

De Belg zou voorzitter Florentino Pérez hebben verteld dat Roberto Martínez de 'perfecte' kandidaat is en in zijn ogen 'de beste technicus ter wereld'. Courtois werkt bij het Belgisch elftal samen met Martínez, die zich als een 'vaderfiguur' zou hebben opgesteld richting de internationals. Voorafgaand aan het WK van afgelopen zomer verlengde de Spanjaard zijn verbintenis met de Belgische bond tot en met het EK 2020.

Update 26 oktober 18.56 uur - Furieuze Courtois ontkent berichtgeving El País en eist rectificatie
Thibaut Courtois ontkent dat hij in de kleedkamer van Real Madrid zijn zorgen heeft geuit over de mogelijke komst van Antonio Conte of José Mourinho naar de Spaanse grootmacht. Beide coaches zouden in beeld zijn om de momenteel geplaagde Julen Lopetegui op te volgen in het Santiago Bernabéu. "Ik ontken met klem de informatie die vandaag over mij verschenen is in El País. Het zijn leugens die mij schaden als prof en ik verwacht een rectificatie. Ondertussen beraad ik mij over juridische stappen", schrijft de Belgische doelman vrijdagavond furieus op Twitter.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties