Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gala heeft niet genoeg aan vijf miljoen voor Oranje-international'

Laatste update:

Hoedt, die in Turkije ook landgenoten Nigel de Jong en Garry Mendes Rodrigues zou treffen, heeft zich goed ontwikkeld bij Lazio sinds zijn overgang van AZ in 2015. Hij speelde in totaal 48 competitiewedstrijden voor de Serie A-club en kwam tot vier interlands. Zijn opmars heeft ook opnieuw de aandacht getrokken van Leicester City en West Ham United, zo meldde Il Messaggero onlangs.

De toekomst van Hoedt hangt mogelijk samen met die van Stefan de Vrij. Indien de ex-Feyenoorder een nieuw contract ondertekent, zou een vertrek van Hoedt volgens Italiaanse media bespreekbaar zijn. Het is echter de vraag of De Vrij van plan is zijn tot medio 2018 lopende contract te verlengen. De 23-jarige Hoedt ligt zelf vast tot de zomer van 2019.

Update woensdag 14 juni 21.43 uur - 'Gala heeft niet genoeg aan vijf miljoen voor Oranje-international'
Lazio lijkt voorlopig niet van plan om Wesley Hoedt te laten vertrekken. Turkse media schrijven woensdagavond dat Galatasaray bereid is om een afgewezen bod van drie miljoen euro te verhogen naar vijf miljoen, maar dat zou nog steeds niet genoeg zijn. Zeker omdat de toekomst van Stefan de Vrij nog onzeker is, wil Lazio nog geen afscheid nemen van Hoedt.

Is Galatasaray een goede club voor Wesley Hoedt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties