Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Galatasaray en Manchester City maken transfer officieel

Laatste update:

Dat bedrag kan volgens Engelse media nog oplopen tot zes miljoen. Fernando zou in Turkije een driejarig contract gaan ondertekenen, waar hij 58.000 euro per week gaat verdienen. Manchester City nam de middenvelder drie jaar geleden voor vijftien miljoen euro over van FC Porto, maar onder Josep Guardiola verdween de Braziliaan naar de reservebank.

Fernando kwam afgelopen seizoen tot 27 wedstrijden in het shirt van Manchester City, maar dat was wel hoofdzakelijk als invaller. Om die reden mocht hij dan ook vertrekken bij the Citizens. Guardiola had Fernando al niet opgenomen in zijn selectie voor de voorbereidingstrip naar de Verenigde Staten.

Manchester City is bezig om de overbodige spelers te lozen. Iheanacho werd donderdag gepresenteerd bij Leicester City, terwijl ook Samir Nasri, Fabian Delph, Wilfried Bony en Eliaquim Mangala uit mogen kijken naar een nieuwe club.

Update 4 augustus 23.01 uur - Galatasaray en Manchester City maken transfer officieel
Fernando mag zich definitief speler van Galatasaray noemen. De middenvelder doorstond vrijdag een medische keuring en zette daarna zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen, à 3,3 miljoen euro per voetbaljaargang. Manchester City houdt aan de verkoop van de Braziliaan een bedrag van 5,25 miljoen euro, exclusief bonussen, over.

Goede aanwinst voor Galatasaray?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties