Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Galatasaray heeft aanwinst acht en negen officieel binnen

Laatste update:

De club uit Istanbul heeft maandag aan de beurs bekendgemaakt dat de onderhandelingen met Boca Juniors zijn opgestart om Burdisso daar weg te halen. De 25-jarige verdediger speelde in het verleden bij Rosario Central en Arsenal in Argentinië en was al eens een seizoen actief in Europa, bij AS Roma. Sinds anderhalf jaar speelt hij weer in zijn vaderland. Hij is de jongere broer van Nicolás Burdisso van Genoa.

Veysel Sari is de tweede speler over wie officieel onderhandeld wordt. De 25-jarige rechtsback staat onder contract bij Eskisehirspor en speelde vorig jaar zijn eerste twee interlands voor het Turkse nationale team. Veysel is bij Es Es bezig aan zijn vijfde seizoen en doorbrak dit seizoen de barrière van honderd wedstrijden in de Süper Lig. Hij kan aanwinst nummer acht worden voor Galatasaray.

Ranocchia tenslotte kan ook nog de overstap maken naar Turkije. Dik drie jaar geleden trok hij voor 12,5 miljoen euro van Genoa naar Internazionale, waar hij geregeld speelt. Ondanks zijn basisplaats in Milaan is Ranocchia bereid salaris in te leveren om aan de slag te gaan in de Süper Lig. Mogelijk wil hij echter niet zóveel inleveren, dat het echt van een overstap naar Galatasaray komt. Gebeurt het wel, dan zal dat op huurbasis zijn. De Turkse transfermarkt sluit maandagavond.

Update 3 februari 22.38 uur - Galatasaray heeft aanwinst acht en negen officieel binnen
De selectie van Galatasaray is uitgebreid met Guillermo Burdisso en Veysel Sari, zo maakt de Turkse topclub bekend op de website van de club. Laatstgenoemde is overgenomen van Eskisehirspor en heeft voor 4,5 jaar getekend, terwijl Burdisso tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Boca Juniors. Het is niet bekend of Andrea Ranocchia ook nog zal overkomen van Internazionale: daar doet Galatasaray geen mededelingen over. Met Burdisso en Sari heeft Cim Bom nu negen nieuwe spelers gehaald in 2014.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties