Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray heeft selectie na binnenhalen doelman compleet

Laatste update:

Het wachten is op een officiële mededeling van Barcelona en Galatasaray. Arda, die in de zomer van 2015 voor een bedrag van minimaal 34 miljoen euro overkwam van Atlético Madrid, komt niet in de plannen van Ernesto Valverde voor. De dertigjarige Turk speelde geen enkele seconde in de eerste vier officiële duels van de Catalanen.

Zodra de vermeende huurdeal met Galatasaray ten einde is, loopt het contract van Arda met Barcelona nog een seizoen door. De Turks international, die Galatasaray medio 2011 inruilde voor Atlético, kwam in het Camp Nou moeizaam uit de verf. Hij moest door het transferverbod van Barcelona eerst een half jaar wachten om speelgerechtigd te zijn en daarna kwam hij in anderhalf jaar tijd tot 55 optredens, 15 goals en 10 assists.

Update 8 september 11.44 uur - 'Arda Turan gooit kont tegen de krib en weigert Galatasaray'
Het is nog allerminst zeker dat Arda Turan op huurbasis vertrekt naar Galatasaray. De zaakwaarnemer van de middenvelder heeft aan Sport laten weten dat zijn cliënt helemaal niet wil vertrekken bij Barcelona. Zijn contract in Camp Nou loopt door tot medio 2020. Galatasaray heeft tot vrijdagavond 23.59 uur om de huurdeal af te ronden.

Update 8 september 13:39 uur - Galatasaray heeft selectie na binnenhalen doelman compleet
Galatasaray heeft zich op de valreep versterkt met Cédric Carrasso, die na zijn vertrek bij Girondins de Bordeaux transfervrij was. De Franse sluitpost heeft een eenjarig contract ondertekend bij Cimbom, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. Voorzitter Dursun Özbek laat weten dat Carrasso de laatste zomeraanwinst is: "Dit was het qua aankopen, ik wens mijn spelers succes." Dit lijkt te betekenen dat Arda Turan deze zomer niet terug zal keren bij Galatasaray.

Een wijze beslissing van Barcelona

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties