Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Galatasaray komt weer met contractnieuws en verlengt met Selcuk

Laatste update:

Cim Bom maakt op de officiële website ook meteen bekend hoeveel de 28-jarige international de komende jaren gaat verdienen. De spits strijkt ieder seizoen minimaal een bedrag tussen de 2.75 en de 2.95 miljoen euro op, en verdient per wedstrijd nog eens 25.000 euro extra. Uitgaande van ruim veertig wedstrijden per seizoen, komt dat neer op een totaalbedrag van zo'n twintig miljoen euro in vijf jaar tijd.

Burak maakte in 2012 de overstap van Trabzonspor naar Galatasaray en speelde sindsdien 83 competitiewedstrijden voor de club uit Istanbul, waarin hij 50 keer scoorde en 18 assists leverde. Ook in de Champions League is zijn moyenne allesbehalve beschamend: de 34-voudig Turks international was in het kampioenenbal in vijftien duels goed voor acht treffers.

Update 28 mei 21.55 uur - Galatasaray komt weer met contractnieuws en verlengt met Selcuk
Galatasaray verlengde dinsdag het contract van Burak Yilmaz en maakt een dag later bekend dat het ook langer doorgaat met Selcuk Inan. De middenvelder heeft, net als Burak, getekend tot de zomer van 2019. Selcuk gaat ook hetzelfde verdienen als zijn ploeggenoot: de Turks international krijgt ieder jaar minimaal een bedrag tussen de 2.75 en de 2.95 miljoen euro, en verdient per wedstrijd nog eens 25.000 euro extra.

Galatasaray doet er goed aan om Burak Yilmaz zoveel te betalen

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
9
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
7
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
5
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties