Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Galatasaray neemt back-up Burak definitief over van Toulouse

Laatste update:

De dertigjarige Umut stond in het afgelopen seizoen in de schaduw van grote sterren Burak Yilmaz en Didier Drogba, maar was toch goed voor twaalf doelpunten in de Süper Lig. Daarmee had de aanvaller een groot aandeel in het kampioenschap en het behalen van een ticket voor de Champions League. In het afgelopen CL-seizoen was Umut overigens nog trefzeker tegen Schalke 04.

De aanvaller speelde maar een seizoen bij Toulouse, maar in Frankrijk hebben ze Umut niet meer nodig. Galatasaray heeft daarom goede hoop dat het de 23-voudig international definitief binnen kan halen. Umut speelde voor zijn transfer naar Toulouse nog voor Trabzonspor, Ankaragücü en op huurbasis voor Inegölspor. In Turkije was hij in negen van de tien seizoenen in het profvoetbal goed voor minstens tien competitietreffers. Alleen voor Inegölspor maakte hij maar zes goals.

Update 15 juli 12:11 uur - Galatasaray neemt back-up Burak definitief over van Toulouse
Galatasaray neemt Umut Bulut definitief over van Toulouse. Dat maakt de club kenbaar via de officiële kanalen. Cim Bom betaalt 2,7 miljoen euro voor dertigjarige spits, die het voorbije seizoen op huurbasis twaalf competitietreffers maakte in de Türk Telekom Arena. Zoals altijd maakt Galatasaray de contractdetails openbaar: Umut tekent voor vier seizoenen en gaat gemiddeld zo'n 1,8 miljoen euro per jaar verdienen. Daarnaast krijgt hij een vast bedrag van 15.000 euro per gespeelde wedstrijd.

Umut Bulut is een uitstekende speler voor Galatasaray

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties