Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Galatasaray neemt na tien maanden afscheid van Igor Tudor

Laatste update:

Galatasaray werd zondagavond bij terugkomst op trainingscomplex Florya opgewacht door ongeveer tweehonderd supporters. Zij schreeuwden om het ontslag van Tudor en scandeerden de naam van 'Imparator Fatih Terim', de 64-jarige ex-trainer van Galatasaray die zes landstitels met de club pakte en ook nog de UEFA Cup won in 1999/00.

Tudor leek weinig onder de indruk van de protesten en stak in een reactie zijn duim op naar het publiek. Hij is sinds februari van dit jaar de trainer van Galatasaray en leidde de club naar de vierde plaats. Tudor is thans bezig aan zijn eerste volledige seizoen in het Türk Telekom Stadion en is na de uitschakeling in Europa (Östersunds FK) flink onder druk komen te staan. In de competitie bedraagt de achterstand op Medipol Basaksehir één punt.

Als Tudor wordt ontslagen, dan moet Galatasaray op zoek naar de twaalfde trainer in vijf jaar tijd. De afgelopen jaren stonden immers Fatih Terim, Cláudio Taffarel (interim), Roberto Mancini, Cesare Prandelli, opnieuw Taffarel (interim), Hamza Hamzaoglu, wederom Taffarel (interim), Mustafa Denizli, Orhan Atik (interim) en Jan Olde Riekerink voor de groep. Het contract van Tudor bij Galatasaray loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Update 18 december 16.45 uur - Galatasaray neemt na tien maanden afscheid van Igor Tudor
Igor Tudor is niet langer trainer van Galatasaray, zo laat de Turkse topclub maandagmiddag weten via de officiële kanalen. Cimbom ging zondag met 2-1 onderuit bij promovendus Yeni Malatyaspor en die zeperd is de Kroatische oefenmeester fataal geworden. Tudor was sinds februari van dit jaar werkzaam in Istanbul: hij volgde de toen ontslagen Jan Olde Riekerink op en tekende een contract dat doorliep tot medio volgend jaar.

-
Denk jij dat Igor Tudor het seizoen afmaakt als trainer van Galatasaray?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
0
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
79
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties