Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gat tussen PSV en Real Betis lijkt niet onoverbrugbaar

Laatste update:

Het lastigste aspect aan de onderhandelingen is 'de manier van afrekenen', zo valt er in het dagblad te lezen. PSV wil enkel zakendoen wanneer men de transfersom in één keer ontvangt of wanneer Real Betis een bankgarantie kan verstrekken en anders gaat het feest niet door. Het betalen van de som in termijnen is voor PSV geen optie.

De Telegraaf concludeert dan ook dat PSV van het verleden heeft geleerd en 'keiharde garanties' stelt. Dat heeft alles te maken met de transfer van Robert in 2007, voor drieënhalf miljoen naar Betis. De Zuid-Spaanse club voldeed toen niet aan zijn betalingsplicht. Het wachten beu stapte PSV na vier jaar naar de FIFA, die de Eindhovenaren in het gelijk stelde. Uiteindelijk moest PSV in 2012 genoegen nemen met een deel van het achterstallige bedrag.

Als een verrassing komt het aanstaande vertrek van Guardado niet, want hij wordt al maanden gelinkt aan een transfer. Clubs als Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy, Atlanta United FC, Eintracht Frankfurt en Atlético Madrid zouden interesse hebben getoond, maar Real Betis is de strijd om de handtekening van de linkspoot dus aan het winnen.

Update 6 juli 13.07 uur - Gat tussen PSV en Real Betis lijkt niet onoverbrugbaar
Technisch manager Marcel Brands van PSV heeft woensdagavond gesproken met een delegatie van Real Betis over Andrés Guardado, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Een akkoord hebben beide clubs nog niet bereikt, laat Brands weten. Het gat tussen vraag en aanbod lijkt volgens de krant niet onoverbrugbaar.

Moet PSV een vervanger halen voor Andrés Guardado?

Meer nieuws

Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
2
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties