Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Geblesseerde Varane moet EK in eigen land definitief laten schieten

Laatste update:

Real laat via de officiële kanalen weten dat de 23-jarige Varane momenteel wordt onderzocht, maar in Frankijk denkt men zeker te weten dat de stopper in ieder geval de Champions League-finale van zaterdag 28 mei tegen Atlético Madrid sowieso aan zich voorbij moet laten gaan.

Didier Deschamps zal zich zorgen maken, want hij kan op het EK ook al niet beschikken over Mamadou Sakho van Liverpool en Kurt Zouma van Chelsea. Varane kwam dit seizoen tot dusverre tot 26 competitiewedstrijden en 7 duels in de Champions League.

Update 24 mei 21.38 uur - Geblesseerde Varane moet EK in eigen land definitief laten schieten
Raphaël Varane moet het EK in eigen land laten schieten. De Franse voetbalbond (FFF) maakt dinsdagvond bekend dat de verdediger van Real Madrid het toernooi door blessureleed zal moeten missen. Varane, goed voor 29 A-interlands, wordt in de selectie van bondscoach Didier Deschamps vervangen door Adil Rami, die drie interlands minder achter zijn naam heeft staan.

Denk jij dat Raphael Varane het EK haalt?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties