Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gebrek aan ritme zet streep door Spaans avontuur Fernandez

Laatste update:

Levski hoopt dat de 28-jarige Fernandez water bij de wijn wil doen, zo schrijft Meridian Match. In december presenteert de 26-voudig landskampioen waarschijnlijk een nieuwe hoofdsponsor en dan kan het contract van Fernandez eventueel worden opgewaardeerd. De geboren Hagenaar zit sinds zijn vertrek bij PEC Zwolle zonder club en zag onlangs een transfer naar Saudi-Arabië afketsen.

Fernandez zou een meerjarig contract tekenen bij Al Shabab, maar wegens onduidelijke redenen vond die transfer geen doorgang. Dat meldde het Algemeen Dagblad. Fernandez kwam eerder uit voor Feyenoord, Excelsior en ADO Den Haag.

Update 22 oktober 16.45 uur - Fernandez zet zoektocht naar nieuwe club voort in Spanje
Guyon Fernandez heeft zijn speurtocht naar een nieuwe club doorgezet. De aanvaller is deze week op proef bij het Spaanse Real Valladolid, dat uitkomt in de Segunda División. De 28-jarige speler leek onlangs op weg naar Bulgarije en had ook contact met het Saudi-Arabische Al Shabab. Real Valladolid degradeerde afgelopen seizoen uit de Primera División en staat momenteel derde in de tweede klasse.

Update 23 oktober 15.35 uur - Gebrek aan ritme zet streep door Spaans avontuur Fernandez
Guyon Fernandez heeft geen contract met Real Valladolid in de wacht gesleept. De clubloze aanvaller ontbeert wedstrijdtritme en zodoende heeft de club uit de Segunda División ervoor gekozen om de proefperiode voortijdig te beëindigen.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
27
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties