Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gebroken arm maakt snel einde aan debuutduel Salihamidzic

Laatste update:

De inmiddels 34-jarige Salihamidzic is al erg bekend met het Duitse voetbal: in 1994 begon hij bij Hamburger SV, waar hij vier jaar bleef. Vervolgens volgde een transfer naar Bayern München, waar Salihamidzic zijn beste tijden kende. In negen jaar tijd kwam hij tot 234 competitieduels voor Bayern, voordat een transfer naar Juve volgde. Daar werd hij echter nooit basisspeler.

In vier jaar tijd kwam Salihamidzic niet verder dan 61 duels, waarvan 26 in zijn eerste seizoen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de vleugelspeler transfervrij vertrok en Wolfsburg pikte hem op. "Brazzo is een speler die in zijn loopbaan op een hoog niveau op meerdere posities heeft gespeeld", legde Felix Magath de komst van Salihamidzic uit. "Ik ben er dan ook zeker van dat hij ons kan gaan helpen in het nieuwe seizoen."

Update 20:40 uur - Gebroken arm maakt snel einde aan debuutduel Salihamidzic
Hasan Salihamidzic kent een ongelukkig begin bij zijn nieuwe werkgever VfL Wolfsburg. De Bosnische aanvaller brak zaterdag tijdens een oefenduel met SW Bismark/Altmark (16-2 winst) na achttien minuten zijn linkerarm. Het is nog onduidelijk hoe lang hij uitgeschakeld is. De 34-jarige ex-international uit Bosnië/Herzegovina kwam deze week transfervrij over van het Italiaanse Juventus.

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties