Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gedegradeerd Roda JC Kerkrade vindt nieuwe voorzitter

Laatste update:

Het stichtingsbestuur kiest voor een nieuwe start bij de club, die in het afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde. Roda wil met betrokkenen, zoals fans en sponsoren, in gesprek over de toekomst van de club. Op die manier hoopt de club draagvlak te houden. "Roda JC moet de club blijven waar de hele provincie trots op is en waar onze fans en sponsoren graag komen omdat er geloof is in sportief succes door middel van goed en herkenbaar voetbal."

"Het stichtingsbestuur van Roda JC pakt als cultuurbewaker nu zijn rol, op zoek naar de beste oplossing voor de club. Dat is waarschijnlijk geen gemakkelijke opgave, maar wel een noodzakelijke. Roda JC staat voor een grote uitdaging en dat besef is breed aanwezig", liet de clubleiding weten.

Update 21 mei 07.46 uur - Gedegradeerd Roda JC Kerkrade vindt nieuwe voorzitter
Maandag vertrok de voltallige raad van commissarissen van Roda JC Kerkrade en inmiddels is er een nieuwe voorzitter gevonden. Harm Wiertz wordt de nieuwe preses van de degradant, zo meldt de Limburger. De 53-jarige eigenaar van uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten is ingegaan op het verzoek van de Stichting Roda JC om de nieuwe raad van commissarissen (rvc) te gaan leiden. In overleg met de Stichting zal hij nu de rest van de rvc gaan invullen.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties