Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Geen racistische motieven bij aanval op zaakwaarnemer van Ajacied'

Laatste update:

Van Delden spreekt over acht supporters van Helmond Sport die hem intimideerden. Hij rende weg, maar werd achtervolgd. Uiteindelijk wist hij te ontkomen. Een verslaggever van Ajax Showtime was erbij en ook hij werd aangevallen: "Er zat overduidelijk een sterk racisitisch luchtje aan", vertelt hij. "Het kwam uit het niets en ze hadden het vooral op Stefano gemunt."

Marcel van den Bunder, algemeen directeur van Helmond Sport, heeft inmiddels al contact gehad met Van Delden. "Maandag gaan we kijken of er beelden van zijn. Ik heb geen enkele reden om te twijfelen aan zijn verhaal. Als we de mensen kunnen achterhalen die dit hebben gedaan, zullen we passende sancties treffen. Geweld hoort niet bij deze voetbalclub thuis."

Update 18 september 22.49 uur - 'Geen racistische motieven bij belaagde zaakwaarnemer van Ajacied'
Stefano van Delden, zaakwaarnemer van Ajacied Mees de Wit, werd vrijdagavond na het duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax belaagd en naar eigen zeggen was dit vanwege zijn donkere huidskleur. De fanatieke aanhang van de Brabantse Jupiler League-club ontkent dit bij monde van advocaat Gitte Stevens. "Er zijn over en weer klappen gevallen. Dit had niet mogen gebeuren maar het moet wel in het juiste perspectief worden geplaatst. Er is absoluut geen sprake van racistische motieven. Namens de supportersgroep van Helmond Sport worden excuses aangeboden", klinkt het. Wat wel de reden is voor de aanval, is onbekend.

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties