Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Geen verder onderzoek naar 8-0 zege in Jupiler League

Laatste update:

Namens de thuisploeg laat de winnende coach Gert Aandewiel weten dergelijke geruchten 'vergezocht' te vinden. Joop Gall, die tot zijn afgrijzen moest toezien hoe zijn spelers een vernederende nederlaag incasseerden, is het daarmee eens; volgens de oefenmeester van Emmen was er op de doelpunten van Oss weinig af te dingen. "Alleen de eerste goal was echt een blunder van ons", vertelt Gall aan het Algemeen Dagblad.

Aandewiel denkt dat vooral de fase van het seizoen waarin het duel gespeeld werd van invloed was. "Clubs spelen nergens meer om, selecties worden smaller door blessures en schorsingen. Dan kunnen er rare uitslagen vallen", weet de Oss-trainer. Gall liet zijn selectie al een straftraining ondergaan en koos voor 'de Fritz Korbach-variant': "Een half uur linksom, een half uur rechtsom."

Update 21 maart 22.25 uur - UEFA en justitie onderzoeken monsterzege Oss op Emmen
De KNVB heeft de UEFA en het Openbaar Ministerie de opdracht gegeven om te onderzoeken of er rondom de wedstrijd FC Oss - FC Emmen (vrijdag 14 maart, 8-0) sprake is geweest van een 'afwijkend gokpatroon'. Dat meldt FOX Sports. Directeur Mischa Rook van Oss reageert verrast op het nieuws dat er een onderzoek wordt ingesteld: "Maar het is goed dat er kritisch naar gekeken wordt."

Update 30 maart 17.36 uur - Geen verder onderzoek naar 8-0 zege in Jupiler League
De wedstrijd tussen FC Oss op FC Emmen staat niet langer onder verdenking van matchfixing. Het Openbaar Ministerie (OM) stelt geen verder onderzoek in naar de wedstrijd uit de Jupiler League, die in een 8-0 zege voor Oss eindigde. De Europese voetbalbond stelde geen afwijkend gokgedrag vast en justitie ziet evenmin aanleiding voor nader onderzoek, zo meldt Omroep Brabant.

-
Denk je dat er vrijdag sprake was van matchfixing in Oss?

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
16
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
40
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties