Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Geen voetbal in Roemenië na tragische dood Ekeng

Laatste update:

Zonder dat er iemand bij hem in de buurt was zakte Ekeng vrijdagavond in elkaar en bleef hij roerloos liggen, zeven minuten na een invalbeurt. Hij werd vervolgens in kritieke toestand naar het nabij gelegen ziekenhuis gebracht, maar aan boord van de ambulance kon men niets voor hem doen: volgens de Roemeense media was er geen medische apparatuur aanwezig en diende de ambulance slechts voor het vervoeren van een geblesseerde speler of official.

Diverse Roemeense media en journalisten melden dat Ekeng anderhalf uur nadat hij op het veld in elkaar zakte overleed, ondanks pogingen hem te reanimeren. Het was de bedoeling dat hij nog één wedstrijd zou spelen na vrijdag, namelijk de strijd om de Roemeense beker tegen CFR Cluj. Daarna zou Ekeng teruggaan naar Frankrijk voor de vakantie: zijn vrouw ging donderdag alvast weg en hij zou haar achterna reizen.

Een teamarts van Dinamo heeft bevestigd dat Ekeng overleden is. "Er waren momenten in de ambulance waarop hij weer bij kwam, we waren binnen een minuut ter plekke in het ziekenhuis. In de ambulance hebben we hem hartmassage gegeven. We hebben er alles aan gedaan."

Update 7 mei 12.38 uur - Geen voetbal in Roemenië na tragische dood Ekeng
Dit weekend zal er niet gevoetbald worden in de hoogste drie divisies van Roemenië. Alle wedstrijden zijn uitgesteld, na de tragische dood van Patrick Ekeng, die vrijdagavond op het veld in elkaar zakte en op 26-jarige leeftijd overleed. Dinamo Boekarest, de club waar Ekeng onder contract stond, en CFR Cluj spelen dinsdag ook niet in de bekerfinale: die wedstrijd is naar 17 mei verschoven.

Beelden van het ineenzakken van Patrick Ekeng. Let op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
2
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
9
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties