Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gele kaart Messi alsnog kwijtgescholden na hoger beroep

Laatste update:

Diverse spelers van Barcelona lagen op de grond, toen vanuit het publiek een flesje met water tegen het hoofd van Messi werd gegooid. De aanvaller werd uiteindelijk door Rafinha overeind geholpen en gooide het voorwerp buiten de lijnen. Messi liet vervolgens aan David Fernández Borbalán de wond op zijn hoofd zien, maar kreeg tot zijn verbazing een gele kaart.

Fernández Borbalán schreef na afloop op het wedstrijdformulier dat hij Messi een gele kaart had uitgedeeld vanwege tijdrekken. De sterspeler van de Catalanen was na het laatste fluitsignaal, enkele seconden na het incident, nog duidelijk geïrriteerd over het voorval. De medische staf verzorgde de wond op zijn voorhoofd, waarna Messi zich weer bij Fernández Borbalán meldde om te laten zien dat hij geen theater had gespeeld. Op weg naar de spelerstunnel stak Messi op ironische wijze zijn duim omhoog richting de fans van Valencia.

Valencia heeft via de officiële kanalen al laten weten het incident ten zeerste te betreuren. De club verzekert bovendien dat men er alles gaat doen om de dader op te speuren en deze persoon voor het leven de toegang tot het stadion te ontzeggen.

Update 3 december 16.10 uur - Gele kaart Messi voor 'tijdrekken' wordt niet geschrapt
Lionel Messi kreeg zondag in het duel met Valencia een omstreden gele kaart. Barcelona maakte diep in de blessuretijd de 0-1 en bij de viering van dat doelpunt kreeg Messi een flesje tegen zijn hoofd gegooid. Toen Messi de arbiter attendeerde op dat feit, kreeg hij een gele kaart voor tijdrekken. De dribbelaar van Barcelona ging in beroep tegen de kaart, maar de Spaanse bond (RFEF) heeft het beroep afgewezen. Dat meldt persbureau Reuters. De bond vindt het terecht dat Messi een gele kaart heeft gekregen, omdat hij na het gebeuren zeer langzaam naar eigen helft terugsjokte.

Update 4 december 19.55 - Gele kaart Messi alsnog kwijtgescholden na hoger beroep
Barcelona is met succes in hoger beroep gegaan tegen de beslissing van de tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond (RFEF) om de gele kaart van Lionel Messi niet kwijt te schelden. In eerste instantie schaarde deRFEF zich achter de veroordeling van de arbiter, waarna Barcelona beroep aantekende. Met succes, zo blijkt nu. "Wij hebben na bestudering van de televisiebeelden geen opvallend tijdrekken kunnen constateren, maar een normale reactie van iemand die bejegend wordt door een agressieve supporter."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties