Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gemeente Enschede geeft FC Twente opnieuw meer tijd

Laatste update:

Wanneer de licentiecommissie niet meedenkt met Twente, moeten de Tukkers halfjaarcijfers indienen waarbij de beloofde garantstelling van 32 miljoen euro van de gemeente nog niet is meegerekend. In dat geval zal Twente er waarschijnlijk niet in slagen om categorie 1 van de licentiecommissie te verlaten en valt vermoedelijk het doek voor de club.

De club zou de gemeente Enschede uiterlijk 15 februari de uitkomsten aanleveren van twee onderzoeken die gaande zijn, maar die onderzoeken zijn nog niet afgerond. Daardoor is de garantstelling nog geen zekerheid. "De situatie is nog steeds heel complex en zorgelijk", beaamt interim-directeur Onno Jacobs. "We realiseren ons dat we in deze periode veel vragen aan inlevingsvermogen, flexibiliteit en begrip van alle betrokken partijen."

Er is één onderzoek dat wordt verricht naar transfers uit het verleden en het andere onderzoek richt zich op de veelbesproken deal met investeringsmaatschappij Doyen Sports, die zich gemengd zou hebben in het technisch beleid van de geplaagde club. Twente werd hiervoor al bestraft met een boete en drie seizoenen uitsluiting van Europees voetbal.

Update 17 februari 16.55 uur - Aanvraag van FC Twente krijgt groen licht van licentiecommissie
FC Twente heeft van de licentiecommissie van de KNVB tot 1 mei uitstel gekregen voor het aanleveren van de halfjaarcijfers, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Tukkers kampen met financiële problemen en men heeft het uitstel aangevraagd, omdat er mogelijk consequenties voortvloeien uit de uitkomsten van de lopende onderzoeken. Voor FC Twente betekent het uitstel wat extra lucht: de grootste financiële zorgen lijken momenteel van de baan.

Update 22 februari 20.31 uur - Ook gemeenteraad gaat akkoord met verzoek FC Twente
Naast de licentiecommissie heeft ook de gemeenteraad van Enschede FC Twente uitstel verleend voor het aanleveren van de halfjaarcijfers. Aanvankelijk had dat uiterlijk 15 februari moeten gebeuren, maar vanwege twee lopende financiële onderzoeken binnen de club kon de club die termijn niet halen. FC Twente krijgt van de gemeente tot 1 juni de tijd om de vereiste stukken aan te leveren.

Update 19 april 13.15 uur - Gemeente Enschede geeft FC Twente opnieuw meer tijd
FC Twente heeft meer tijd gekregen van de gemeente Enschede voor het op orde stellen van zaken. De noodlijdende club heeft nu tot 31 december de tijd om aan te tonen waarom het in aanmerking moet komen voor een garantstelling van 32 miljoen euro. Dat is ook in het belang van de gemeente zelf: mocht FC Twente failliet gaan, dan kan de gemeente fluiten naar een eerder verstrekte lening van zeventien miljoen euro.

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
24
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties