Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gemeente Enschede steekt FC Twente met miljoenen helpende hand toe

Laatste update:

"Maar ik staar me niet blind op de resultaten. Het is heel broos, we hebben een jonge groep. Een terugval na de winterstop is niet ondenkbaar. Het doel was om in de Eredivisie te blijven, dat roepen we nog steeds. Maar het moet gek lopen, willen we er nog uitvliegen", vertelt hij in gesprek met de NOS. De goede resultaten leidden ook weer tot een goede band met de supporters, die de club weer in de armen hebben gesloten

Van Halst weet echter ook dat FC Twente er nog lang niet is. De club torst een flinke schuldenlast met zich mee en hoopt op een garantstelling van de gemeente Enschede van 32 miljoen euro. Als die garantie er is, kan er een begin worden gemaakt met de herfinanciering van de club: "Die garantstelling is cruciaal voor het voortbestaan van FC Twente. Anders gaan we het niet redden."

Update 1 februari 14.52 - Gemeente Enschede steekt FC Twente met miljoenen helpende hand toe
De gemeente Enschede wil een pakket met een totale waarde van 24,5 miljoen euro beschikbaar stellen voor FC Twente, zo meldt TC/Tubantia. Die miljoenen zijn belangrijk in de definitieve redding van de club, omdat met het bedrag twee belangrijke financiers kunnen worden afbetaald. Het gaat om ING en XXIII Capital, die met hun rente iedere maand veel geld eisen. Een deel van het pakket dat de gemeente beschikbaar stelt, is een lening. Het andere deel is een garantstelling. De 24,5 miljoen is een optelsom van de lening van 17 miljoen die Twente al van de gemeente geleend heeft en de bedragen die de club nog moet betalen aan ING en XXIII Capital.

Denk jij dat FC Twente het seizoen gaat eindigen in het linkerrijtje?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties