Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Genoa haalt vervanger vertrokken Gilardino op bij AC Milan

Laatste update:

"Aan mijn fans en vrienden. Deze ochtend heb ik getekend bij Guangzhou en een nieuw avontuur gaat voor mij beginnen", schrijft Gilardino op Twitter. "Ik wil jullie allemaal bedanken, jullie hebben me de afgelopen jaren veel gegeven. Afgelopen december heb ik de kans om naar Canada te gaan laten schieten, omdat ik droomde van de nationale ploeg."

Gilardino werd echter niet opgeroepen om met de nationale ploeg van Italië mee te gaan naar het WK in Brazilië. "Met die vervlogen droom was het mijn doel om een nieuw leven te leren kennen. Een nieuwe voetbalcultuur. Daarom heb ik deze beslissing genomen", aldus de spits, die in het verleden doelpunten maakte in het shirt van clubs als Parma, AC Milan en Fiorentina.

Update 11 juli 11.34 uur - Genoa haalt vervanger vertrokken Gilardino op bij AC Milan
Alberto Gilardino heeft zijn transfer naar Guangzhou Evergrande afgerond en Alessandro Matri is de man die moet gaan proberen om hem te doen vergeten. Genoa maakt op de website van de club bekend dat Matri is overgenomen van AC Milan: hij wordt voor een jaar gehuurd. "Dit is een nieuw avontuur voor mij en ik kan niet wachten tot we beginnen", zei de aanvaller. "Ik wil iedereen laten zien dat ik een andere speler ben dan vorig jaar. Ik ben vereerd om hier te zijn."

Alberto Gilardino was nog goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties