Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Geïnteresseerde Duitsers weten vraagprijs sc Heerenveen'

Laatste update:

Uth maakte dit seizoen vijftien doelpunten en hij bereidde er elf voor in de Eredivisie. "De aanvaller geldt als snel, technisch sterk en doelgevaarlijk. Ook gaat hij altijd de strijd aan", schrijft het dagblad. Trainer Markus Gisdol van TSG Hoffenheim heeft zich in een korte reactie al uitgelaten over de spits. "Hij is een zeer interessante speler."

Uth heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract tot medio 2016 en daardoor hoeft hij zeker niet de hoofdprijs te kosten. TSG Hoffenheim heeft daarnaast interesse in Jonathan Schmid van SC Freiburg en Daniel Ginczek van VfB Stuttgart.

Update 18 mei 15.44 uur - 'Geïnteresseerde Duitsers weten vraagprijs van sc Heerenveen'
TSG Hoffenheim heeft nog altijd serieuze belangstelling voor Mark Uth, zo meldt Kicker maandag. Het sporttijdschrift denkt dat de 23-jarige topschutter van sc Heerenveen ongeveer twee miljoen euro kost, omdat het contract van de Duitser nog maar één seizoen doorloopt.

TSG Hoffenheim is een mooie club voor Mark Uth

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
3
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
11
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties