Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gerbrands ontkent akkoord over goede bekende van Van Bommel'

Laatste update:

Hoewel de gesprekken lopen, hebben PSV en Bursaspor nog geen akkoord bereikt over de transfer van de linksback. Een week geleden schreef beIN Sports nog dat beide clubs elkaar hadden gevonden in een transfersom van vier miljoen euro. Ook dat werd toen ontkend door PSV. Behich, een 26-voudig international van Australië die ook over een Turks paspoort beschikt, staat sinds de winter van 2013 onder contract in Bursa.

Behich heeft nog een contract voor één seizoen bij de club uit de Süper Lig, maar mag vanwege de financiële problemen bij Bursaspor vertrekken. PSV ziet in hem volgens het Eindhovens Dagblad een aanwinst voor de breedte, die als stand-in moet dienen voor Angeliño. Behich kwam op het WK drie wedstrijden in actie voor Australië. Hij werkte daar samen met assistent-bondscoach Mark van Bommel, die nu de coach van PSV is.

De 27-jarige verdediger werd onlangs ook in verband gebracht met Atalanta. Mocht PSV aan het langste eind trekken, dan wordt Behich wellicht niet de laatste aanwinst van de regerend kampioen. Vanwege de ernstige kruisbandblessure van Ryan Thomas zoekt PSV in de slotdagen van de transfermarkt nog naar een middenvelder; zowel het kopen als huren van een nieuwkomer is volgens algemeen directeur Toon Gerbrands een optie.

Update woensdag 29 augustus 19.22 uur - 'Gerbrands ontkent akkoord over goede bekende van Van Bommel'
PSV hoopt nog steeds op de komst van Aziz Behich. Algemeen directeur Toon Gebrands stelt dat men nog steeds in gesprek is met de linksback en Bursaspor, zo meldt onder meer De Telegraaf. Volgens Gerbrands is er nog geen akkoord bewerkstelligd over de verdediger, een goede bekende van Mark van Bommel, voormalig assistent-bondscoach bij de nationale ploeg van Australië.

Heeft PSV behoefte aan een nieuwe linksback?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties