Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gerets toch bereid recalcitrante Taarabt nieuwe kans te bieden

Laatste update:

"Ik beging een grote vergissing", realiseert de middenvelder zich. "Ik besliste te snel en had er al heel snel spijt van. Ik had het nooit moeten doen." Taarabt zei dat hij zich niet meer verkiesbaar zou stellen voor zijn bondscoach, omdat Gerets hem niet opstelde. "Ik hoorde dat ik niet tegen Algerije zou starten en wat mij betreft is het nationale elftal van Marokko niet meer aan de orde. Ik heb Gerets geen uitleg gegeven. Ik wil mijn landseer vanaf nu via mijn club verdedigen."

Taarabt beseft nu, zo'n twee weken later, dus dat hij over de schreef is gegaan. De vraag is of Gerets hem de misstap vergeeft en weer in genade aanneemt. De 22-jarige Taarabt speelde tot dusverre tien interlands en was daarin driemaal trefzeker. Marokko leidt Groep D in de kwalifcatiereeks voor de Afrika Cup 2012. In september kan het land plaatsing afdwingen.

Update 2 september 14:20 uur - Gerets bereid recalcitrante Taarabt nieuwe kans te bieden
Eric Gerets sluit niet uit dat Adel Taarabt terugkeert bij de Marokkaanse selectie. Drie maanden na de uitspattingen van de aanvaller, heeft de Belgische oefenmeester de deur weer op een kier gezet. "Ik gooi de deur nooit helemaal dicht voor een speler met zoveel talent, zelfs wanneer hij zoiets stoms heeft gedaan", zei de voormalig coach van PSV donderdag op RMC.

Wel verwacht Gerets dat de speler van Queens Park Rangers zelf het initiatief neemt. "Het hangt niet van mij af, maar van hem. Het is jammer dat hij nu niet voor ons wil spelen, want hij was de clown van de selectie. Hij zorgde voor sfeer en was geliefd bij iedereen. Ik weet niet waarom hij destijds zo reageerde", aldus de bondscoach.

Ik hoop dat Eric Gerets besluit Adel Taarabt gewoon weer te selecteren

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties