Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gesprek tussen Nalbantoglu en De Graafschap levert niets op

Laatste update:

Tot aan zijn blessure was de geboren Amersfoorter een vaste waarde in het elftal van de Superboeren en droeg hij zelfs de aanvoerdersband. "Via mijn zaakwaarnemer heb ik gehoord dat de kans heel klein is dat ze met me verder willen", vertelt Nalbantoglu in de Gelderlander. "Maar dat hadden ze me ook wel drie weken eerder kunnen vertellen."

Nalbantoglu startte zijn profcarrière in 2004 bij NEC, waarvoor hij vier seizoenen lang de clubkleuren verdedigde. In de zomer van 2008 toog hij naar Kayserispor, maar dat bleek geen onverdeeld succes. Zonder ook maar een wedstrijd te spelen keerde hij enkele maanden later terug in Nederland, bij De Graafschap. Voor die club speelde hij tot in totaal 76 competitieduels.

Update 19 mei 12:15 uur - Gesprek tussen Muslu en De Graafschap levert niets op
De wegen van Muslu Nalbantoglu en De Graafschap scheiden definitief. Het contract van de verdediger wordt niet verlengd. "We hebben van de week nog een gesprek gehad, maar het is definitief klaar", vertelt Nalbantoglu aan Omroep Gelderland. "Maar dat zag ik al aankomen. Ik wil nog heel graag voetballen, liefst in de eredivisie. Het vuurtje brandt nog ondanks deze vervelende periode."

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties