Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gestolen' kampioensschaal blijkt pr-stunt van Ajax te zijn

Laatste update:

Maassen legde uit dat hij de schaal uit de vitrine van de Ajax Experience heeft gehaald. De trofee is vanaf morgen 'weer in de Ajax Experience te bewonderen', zo meldt Ajax donderdagavond via haar officiële Twitter-account.

"Ik heb een licht vermoeden dat het een pr-stunt van de Ajax Experience betreft", sprak woordvoerder Miel Brinkhuis ietwat mysterieus in gesprek met RTL. "Ik kan in elk geval bevestigen dat het om de echte schaal gaat, maar ook dat-ie morgenochtend weer gewoon te bewonderen is in de Ajax Experience. Hoe ik dat zeker weet? Tsja, sommige stunts moet je niet uitleggen."

In 2001 haalde Maassen eenzelfde truc uit bij PSV. Toen overhandigde hij de UEFA Cup van PSV uit 1978 tijdens een uitzending van Studio Sport. PSV kon de grap niet waarderen en deed aangifte, wat Maassen op een taakstraf kwam te staan.

Update 11 mei 12:15 uur - 'Gestolen' kampioensschaal blijkt pr-stunt van Ajax te zijn
Theo Maassen zorgde donderdag voor verbaasde gezichten in de studio van De Wereld Draait Door, toen hij uit een meegenomen tas de kampioensschaal van Ajax pakte. In tegenstelling tot de UEFA Cup van PSV heeft de cabaretier deze prijs echter niet gestolen: het blijkt om een pr-stunt voor de Ajax Experience, een sinds eind vorig jaar bestaand museum op het Rembrandtplein waarin het rijke verleden van de Amsterdamse club wordt tentoongesteld, te zijn. "DWDD kent ongeveer een miljoen kijkers en die kennen nu allemaal de Ajax Experience! Bovendien is bekend dat de schaal daar staat. Stunt geslaagd!", schrijft de Ajax Supporters Vereniging.

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties