Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gevallen Braziliaanse grootmacht ontsnapt aan degradatie

Laatste update:

Flu werd dit seizoen geplaagd door blessures: zo staat aanvoerder en topscorer Fred, een Braziliaans international die waarschijnlijk ook mee zal doen aan het WK, al sinds augustus buitenspel. Hij werd erg gemist en degradatie kon niet meer vermeden worden. Fluminense won zondag weliswaar van Bahia (1-2), maar door de overige resultaten van de concurrenten gleed de landskampioen toch af. De kans dat Fred Fluminense trouw zal blijven is erg klein.

Het Botafogo van Clarence Seedorf won op de laatste speeldag met 3-0 van Criciuma en Seedorf maakte het laatste doelpunt van de wedstrijd. Door deze overwinning hoopt Botafogo zich te plaatsen voor de Zuid-Amerikaanse Champions League, de Copa Libertadores: dit feest gaat alleen niet door als Ponte Preta in de finale van de Copa Sudamericana wint van Lanús.

Update 11 december 14.24 uur - Gevallen grootmacht koestert hoop door blunder van concurrent
Er bestaat een kans dat Fluminense toch niet degradeert naar het tweede niveau van Brazilië. Er is namelijk een klacht ingediend tegen Portuguesa, dat op de laatste speeldag een geschorste speler (Heverton) het veld in bracht. Dat meldt persbureau AP. Heverton had een schorsing van twee duels achter zijn naam staan, maar bij Portuguesa dacht men dat het een schorsing van een duel was. De Braziliaanse bond onderzoekt de aantijging en voor Portuguesa dreigt een aftrek van vier punten. In dat geval degradeert niet Fluminense (dat een seizoen eerder nog landskampioen werd), maar Portuguesa.

Update 16 december 22.05 uur - Gevallen Braziliaanse grootmacht ontsnapt aan degradatie
Fluminense blijft toch in de hoogste Braziliaanse afdeling actief. Portuguesa, dat degradatie aanvankelijk op het nippertje ontliep, stelde in de laatste wedstrijd een geschorste speler op. Het sporttribunaal heeft Portuguesa maandagavond een puntenstraf opgelegd en daardoor degradeert die ploeg en niet Flu naar de Série B. Fluminense werd twee seizoenen geleden nog landskampioen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties