Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gewelddadig gedrag' van Schweinsteiger blijft niet onbestraft

Laatste update:

De aanklager gaat op basis van de videobeelden nu bekijken of de 31-jarige Duitser een schorsing krijgt opgelegd en de international heeft tot donderdagmiddag de tijd om te reageren. Tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen Vfl Wolfsburg wenste Schweinsteiger niet op vragen over het incident met Reid in te gaan.

"Wat vind je van je vorm op het moment en het incident met Reid van afgelopen zaterdag?", vroeg een journalist in de Volkswagen Arena. "De eerste vraag is prima, maar de tweede niet", reageerde Schweinsteiger, waarop de perschef ingreep en het journaille verzocht om enkel vragen te stellen over het duel met Wolfsburg.

FA Cup
Man United neemt het in de derde ronde van de FA Cup op tegen Sheffield United, de huidige nummer twaalf van de League One. Dat heeft de loting van maandagavond uitgewezen. Dat duel wordt tussen 8 en 11 januari 2016 gespeeld. Manchester City gaat op bezoek bij Norwich City, Arsenal ontvangt Sunderland, Liverpool gaat naar Exeter City en Chelsea speelt op Stamford Bridge tegen Leyton Orient of Scuntorphe.

Update 10 december 17.40 uur - 'Gewelddadig gedrag' van Schweinsteiger blijft niet onbestraft
De Engelse voetbalbond FA heeft Bastian Schweinsteiger een scchorsing van drie wedstrijden opgelegd. De middenvelder van Manchester United heeft de schorsing ontvangen wegens 'gewelddadig gedrag' in de wedstrijd tegen West Ham United. De Duitser deelde een elleboogstoot uit aan Winston Reid. Schweinsteiger mist de competitieduels met Bournemouth (uit), Norwich City (thuis) en Stoke City (uit).

-
Moet Bastian Schweinsteiger geschorst worden?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
4
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
4
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties