Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gewilde' Aké keert na vijf wedstrijden terug bij Chelsea

Laatste update:

Aké wordt op de clubwebsite van Reading omschreven als een 'highly-rated youngster'. "Ik ben erg blij dat ik de beschikking krijg over een speler met de kwaliteiten van Nathan", zegt manager Steve Clarke. "We zijn blij dat Chelsea hem de kans geeft om bij ons ervaring op te doen. Hij is een zeer getalenteerde speler die ik al enige tijd volg."

In de zomer van 2011 stapte Aké over van de jeugdopleiding van Feyenoord naar Chelsea. In totaal speelde hij elf duels in de hoofdmacht van the Blues. Op 4 april kan hij zijn debuut maken voor Reading. Het huurcontract van een maand kan mogelijk nog verlengd worden.

Update 23 april 13.12 uur - 'Gewilde' Aké keert na vijf wedstrijden terug bij Chelsea
Nathan Aké keert per direct terug bij Chelsea. De verdediger was een maand op huurbasis actief voor Reading, maar van een langer dienstverband in de Championship komt het niet. Manager José Mourinho haalt Aké, die vijf wedstrijden speelde voor Reading, terug naar Londen. Overigens stellen diverse Engelse media dat Aké voor komend seizoen in de belangstelling staat van Middlesbrough. Manager Aitor Karanka van Middlesbrough zou zelfs al met Mourinho gesproken hebben over de Nederlander.

Denk je dat Nathan Aké nog gaat slagen bij Chelsea?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties