Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Gewilde Sneijder niet de deur uitgewerkt door Galatasaray'

Laatste update:

"We zijn erover aan het praten. Hij kan nog wel een paar jaar mee. We zullen zien", zo bevestigde clubeigenaar Massimo Ferrero de interesse in Sneijder afgelopen donderdag al in een interview met Il Secolo XIX. Sneijder zou bij Sampdoria een tweejarig contract kunnen tekenen tegenover een jaarsalaris van tweeënhalf miljoen euro.

De 33-jarige Sneijder komt niet in de plannen van trainer Igor Tudor voor en hoeft zich voorlopig niet te melden op het trainingskamp van de Turken in Slowakije. Sneijder werd de afgelopen maanden ook al gelinkt aan clubs als Los Angeles FC, Montreal Impact, Bologna, Ajax, Zenit Sint-Petersburg, Medipol Basaksehir, Sevilla en Valencia.

Sneijder, 131-voudig international van het Nederlands elftal, maakte in de winter van 2013 voor 7,5 miljoen euro de overstap van Internazionale naar Galatasaray en dat is ook het bedrag dat als gelimiteerde transfersom in de arbeidsovereenkomst van Sneijder is opgenomen. Hij speelde 175 wedstrijden voor Galatasaray en kwam daarin tot 45 doelpunten en 44 assists. Zijn verbintenis loopt nog door tot medio 2018.

Update 14.04 uur - 'Gewilde Sneijder niet de deur uitgewerkt door Galatasaray'
Hoewel Wesley Sneijder de afgelopen weken steeds nadrukkelijker in verband gebracht wordt met een transfer, meent Voetbal International te weten dat hij niet per se hoeft te vertrekken bij Galatasaray. De Turkse topclub staat overigens niet per definitie afwijzend tegenover een transfer, aangezien Sneijder een van de weinige routiniers is die nog een transfersom op kan leveren. Het medium meldt verder dat Sampdoria nog geen concrete aanbieding heeft gedaan en dat Sneijder zelf het meeste trek heeft in een overstap naar de Amerikaanse MLS.

Een geschikte club voor Wesley Sneijder?

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties