Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gewilde 'Toro' verkiest avontuur in Turijn boven Rome

Laatste update:

"Boyé gaat in juni naar Rome. De transfersom kan oplopen wanneer hij een bepaald aantal wedstrijden speelt en wij krijgen vijftig procent van een eventuele toekomstige transfersom", aldus D'Onofrio. Het is niet bekend wat het vaste bedrag is dat i Giallorossi aan River zullen betalen.

Boyé, die ook wel Toro wordt genoemd, speelde tot dusverre 37 officiële wedstrijden in het eerste van River. Daarin was hij goed voor twee doelpunten. Dit seizoen speelt hij op huurbasis voor Newell's Old Boys en voor die club staat de teller op één treffer in zeven duels.

Update 1 februari 19.08 uur - Gewilde 'Toro' verkiest avontuur in Turijn boven Rome
Niet AS Roma, maar Torino gaat aan de haal met de handtekening van Lucas Boyé. De negentienjarige aanvaller gaat aan het einde van het seizoen aan de slag in Turijn, zo maakt i Toro via de officiële kanalen bekend. Over de contractduur en de transfersom worden geen mededelingen gedaan. De bijnaam van Boyé is overigens Toro.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties