Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gewonde SC Cambuur-steward met succes geopereerd aan enkel

Laatste update:

Journalisten Henk Albers en Sander de Vries geven op Twitter aan dat er een vuurwerkbom werd gegooid die het 21-jarige meisje trof. "Ze vergaat van de pijn en haar voet ziet er niet uit; staat er helemaal naast", schrijft Albers zaterdagmorgen. Volgens hem moet de steward zo snel mogelijk geopereerd worden. Ze werd in de catacomben van het Cambuurstadion al verdoofd en daarna weggebracht.

Het vreselijke incident is een domper op de algehele spanning en sfeer rond de wedstrijd van zondag. Cambuur en sc Heerenveen ontmoeten elkaar alweer voor het derde jaar op rij in de Eredivisie, waar de club uit Leeuwarden in de jaren ervoor altijd een niveau lager speelde.

Reactie Cambuur
In een reactie op het incident laat SC Cambuur op de website weten dat de club de vrouwelijke steward veel sterkte toewenst. "Het mag voor zich spreken dat we er alles aan gaan doen om de dader(s) op te sporen en te straffen. We doen hierbij ook een beroep op de dader en/of getuigen om zich te melden bij de club."

Update 30 januari 15.02 uur - Vuurwerkgooier van SC Cambuur meldt zich bij de politie
De man die op zaterdag een vuurwerkbom op het veld gooide bij de laatste training van SC Cambuur voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen heeft zich gemeld bij de politie. Het gaat hierbij om een 31-jarige inwoner van Leeuwarden, die met zijn projectiel een steward van de club ernstig verwondde. De steward ging er met haar voet op staan om het vuur te doven, maar toen kwam het tot ontploffing. De man uit Leeuwarden is op het politiebureau in hechtenis genomen en zit voorlopig vast, weet de Leeuwarder Courant. De politie doet nog wel verder onderzoek naar de samenstelling van het vuurwerk.

Update 30 januari 18.35 uur - Gewonde SC Cambuur-steward met succes geopereerd aan enkel
De laatste training van SC Cambuur voor de derby tegen sc Heerenveen werd opgeschrikt door een incident met een vuurwerkbom. Een steward ging op de vuurwerkbom staan en ze werd behandeld in het ziekenhuis. "Goed nieuws: de gewonde steward is met succes geopereerd aan haar enkel en maakt het naar omstandigheden goed", zo laat de club uit Leeuwarden weten via de officiële kanalen.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties