Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Giroud inzetbaar in topper tegen Manchester United

Laatste update:

Theo Walcott is hersteld van een zware knieblessure en Danny Welbeck lijkt bij Arsenal ook zeker te zijn van een plek bij de eerste elf. "Giroud zou nu wel eens last kunnen krijgen van het Andy Carroll-syndroom", schrijft Redknapp in de Daily Mail. "Hoe komt hij straks in vredesnaam terug in het team?" Redknapp wijst naar Carroll aangezien hij de recordaankoop van West Ham United is, maar de ploeg van Sam Allardyce zonder de geblesseerde spits geweldig draait.

"Voor Giroud zal het lastig worden om weer in de basis te komen bij Arsenal", voorspelt Redknapp. "Een voorhoede met Alexis, Welbeck en Walcott staat garant voor snelheid en doelpunten. Maar goed, ik weet zeker dat Arsène Wenger hem liever wel in zijn selectie heeft dan niet. Wie er ook gaat spelen, het is geweldig nieuws voor de Arsenal-supporters, die het verdienen om geweldige spelers aan het werk te zien." Giroud keert volgens de verwachting pas na de jaarwisseling terug bij Arsenal.

Update 13 november 16.50 uur - Giroud hervat groepstraining bij Arsenal sneller dan verwacht
Olivier Giroud kan mogelijk toch nog voor de jaarwisseling zijn rentree maken voor Arsenal. Het was de verwachting dat de aanvaller pas in 2015 weer zou gaan spelen, maar Giroud herstelt sneller dan verwacht van zijn gebroken voet en heeft donderdag de groepstraining hervat. Giroud lijkt met Danny Welbeck te moeten gaan strijden om een basisplaats bij Arsenal.

Update 20 november 14.12 uur - Giroud inzetbaar in topper tegen Manchester United
Olivier Giroud is fit genoeg om zaterdag te kunnen meedoen in de kraker tussen Arsenal en Manchester United. Dat heeft Arsène Wenger donderdag laten weten. "Hij ligt drie tot vier weken voor op schema", zei de oefenmeester tegen de BBC. "We dachten eigenlijk dat hij na de jaarwisseling weer zou kunnen spelen, maar hij is dus sneller terug." De kans dat Giroud direct in de basis zal beginnen is klein.

Een fitte Olivier Giroud hoort in de basis te staan bij Arsenal

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
114
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties