Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gladbach doet zaken met Chelsea en huurt Thorgan Hazard

Laatste update:

Die Fohlen huren de spelmaker voor een jaar van de Londenaren, die daarmee nog altijd het recht behouden om de speler in de zomer van 2015 alsnog terug te halen. Zijn contract op Stamford Bridge loopt nog twee jaar door en het is dus niet uitgesloten dat de 21-jarige Thorgan ooit samen met zijn twee jaar oudere broer de clubkleuren van Chelsea zal verdedigen.

De afgelopen twee seizoenen was Hazard op huurbasis actief voor Zulte Waregem, waar hij een uitstekende ontwikkeling doormaakte: in 2013 werd hij verkozen tot beste speler in de Pro League. "We zijn altijd op zoek naar jonge spelers met iets extra's. Thorgan kan als valse spits spelen, maar ook op de vleugels", aldus Eberl. Borussia Mönchengladbach heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar dat lijkt een kwestie van tijd.

Update 5 juli 13.35 uur - Gladbach doet zaken met Chelsea en huurt Thorgan Hazard
Thorgan Hazard zal volgend seizoen definitief in de Bundesliga uitkomen. Borussia Mönchengladbach maakt zaterdag op de website van de club bekend dat de middenvelder voor een seizoen wordt gehuurd van Chelsea. "Thorgan is een groot talent, die op meerdere posities uit de voeten kan", zegt technisch directeur Max Eberl. "Wij zijn blij dat hij ervoor gekozen heeft om zich bij onze club verder te ontwikkelen."

Thorgan Hazard kan net zo goed worden als zijn broer

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties