Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Go Ahead Eagles heeft plotseling concurrent voor Marsman

Laatste update:

"We hopen met Nick verder te kunnen", claimt voorzitter Edwin Lugt dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Marsman zelf, die door het dagblad als 'de gedroomde kandidaat' wordt omschreven, heeft zelf een voorkeur voor een avontuur in de Eredivisie met Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles heeft het verzoek neergelegd bij FC Twente en is in afwachting van een spoedig antwoord. Een nieuwe verhuur is niet uitgesloten, maar dan zal de doelman wel zijn contract met de Enschedeërs, dat medio 2014 afloopt, moeten verlengen.

Update 1 juli 22.40 uur - Go Ahead wil snel duidelijkheid over komst gewenste keeper
Go Ahead Eagles hoopt deze week te horen te krijgen of Nick Marsman voor volgend seizoen aan de selectie kan worden toegevoegd. "We willen Nick heel graag hebben, zowel koop als huur is een mogelijkheid, maar mocht het niet lukken dan zijn er andere opties die zich hebben aangediend", zegt coach en technisch directeur Foeke Booy tegen Voetbal International. Wanneer de nieuwe doelman binnen is, wil Go Ahead zich nog versterken met een spits, een vleugelaanvaller en een middenvelder.

Update 4 juli 07.10 uur - Go Ahead Eagles heeft plotseling concurrent voor Marsman
Go Ahead Eagles ziet Nick Marsman graag terugkeren naar Deventer, maar de doelman van FC Twente kan er ook voor kiezen om naar Waalwijk te vertrekken. Volgens De Telegraaf heeft namelijk ook RKC zich gemeld: de 22-jarige Marsman is in beeld om de naar PSV teruggekeerde Jeroen Zoet op te volgen. Eloy Room van Vitesse was de belangrijkste kandidaat voor die vacature, maar RKC heeft de aandacht nu verlegd naar Marsman, die met zowel RKC als Go Ahead zal gaan onderhandelen.

Nick Marsman is een goede doelman voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
3
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties