Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Go Ahead profiteert van 'vreemde communicatie' in Rotterdam

Laatste update:

"Ik heb met Leo Beenhakker besproken wat we willen en hoe we het voor ogen hebben. Dat Sparta nu afscheid van me neemt, is nieuw voor mij. Ik had met Beenhakker afspraken gemaakt, maar omdat hij opstapt of weg moet, moet ik dus ook weg. Hahaha, heel vreemd", schrijft Teijsse op zijn eigen Facebook-pagina.

"Alle mensen bij Sparta bedankt en natuurlijk ook alle supporters. Ik heb één seizoen mijn uiterste best gedaan en er zit nog veel meer in. Maar ik denk dat ik dat bij Sparta dus niet meer kan laten zien. Bedankt en succes. Prachtig gecommuniceerd", aldus Teijsse, die eerder voor FC Utrecht, Helmond Sport en FC Oss speelde.

Update 19 juni 10.23 uur - Go Ahead profiteert van 'vreemde communicatie' in Rotterdam
Kenny Teijsse speelt het komende jaar bij Go Ahead Eagles, zo meldt die club via de officiële kanalen. De verdediger tekent voor een jaar met een optie voor nog een jaar. "Vanaf de dag dat mijn goede vriend Bart Vriends een Eagle werd en ik dat zo volgde, dacht ik: dát is nou een club die bij mij past, ooit ga ik dáár spelen. Dat wist ik gewoon", aldus Teijsse. Tot voor kort stond de linksback onder contract bij Sparta Rotterdam en daar leek hij een nieuw contract te krijgen, maar de club trok het voorstel plots in. "Hahaha, heel vreemd. Bedankt en succes. Prachtig gecommuniceerd", schreef Teijsse destijds daarover.

Kan Kenny Teijsse de Eredivisie aan, denk je?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
27
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties