Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Go Ahead versterkt zich met Lambooij en Schroyen

Laatste update:

Het is onduidelijk om welke spelers het gaat. Go Ahead werd vorige week wel al in verband gebracht met Jules Reimerink, die in het verleden al eens in Deventer speelde en momenteel onder contract staat bij VVV-Venlo. Daar zou de aanvaller echter mogen vertrekken, omdat de Limburgers na de degradatie niet meer in staat waren om het salaris van Reimerink te betalen.

De 23-jarige Reimerink speelde in de seizoenen 2008/09 en 2009/10 al voor Go Ahead, dat de aanvaller destijds huurde van FC Twente. In zijn laatste seizoen deed hij het zo goed dat hij een transfer naar Energie Cottbus verdiende, maar in Duitsland kwam hij niet uit de verf. Afgelopen zomer keerde Reimerink terug naar Nederland en tekende hij een driejarig contract bij VVV, maar hij viel slechts een keer in voor de degradant.

Update 3 juni 11:49 uur - Go Ahead versterkt zich met Lambooij en Schroyen
Go Ahead Eagles heeft aangegeven dat Lars Lambooij en Joeri Schroyen de club komen versterken. In de ochtend meldde de club reeds dat het twee nieuwe spelers had aangetrokken, maar het wachtte nog met het onthullen van de namen. Lambooij is transfervrij vastgelegd; hij was beschikbaar nadat SC Veendam failliet ging. Als hij de medische keuring doorkomt, tekent de 25-jarige middenvelder voor twee jaar met een optie op nog een seizoen. De 22-jarige Schroyen wordt, eveneens onder voorbehoud van een medische keuring, transfervrij overgenomen van Fortuna Sittard. Daar speelde de linksback drie jaar.

Denk je dat Go Ahead Eagles zich volgend seizoen kan handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
10
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
73
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
10
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
15
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties