Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Gomis ontvangt miljoenen tekengeld bij Galatasaray

Laatste update:

Gomis heeft bij Swansea City nog een contract tot de zomer van 2018 en dus zal er een transfersom betaald moeten worden door Cim Bom en NTV Spor gaat uit van een bedrag van tweeënhalf miljoen euro. Gomis zou in Turkije zelf drieënhalf miljoen exclusief bonussen kunnen verdienen.

De twaalfvoudig international van Frankrijk maakte vorig seizoen op huurbasis voor Olympique Marseille twintig competitiedoelpunten en wilde graag blijven, maar lijkt dus te vertrekken naar Galatasaray. Dat wordt de zesde club in zijn carrière, want Gomis kwam naast Swansea en Marseille ook al uit voor Olympique Lyon, Saint-Étienne en Troyes.

Bülent Tulun, een 68-jarig bestuurslid van Galatasaray, liet aan Sabah al weten er vertrouwen in te hebben dat Gomis het goed gaat doen bij zijn nieuwe werkgever: "Galatasaray heeft een spits nodig die er vijftien tot twintig maakt, maar een spits is afhankelijk van aanvoer. Als hij met Sneijder gaat spelen, zal hij veel succesvoller kunnen zijn. Gomis is een opportunistische speler die heel sterk is in de lucht en de duels."

Update donderdag 29 juni 15.43 uur - Gomis ontvangt miljoenen tekengeld bij Galatasaray
Bafetimbi Gomis is definitief speler van Galatasaray, zo meldt de club donderdagmiddag op de website. De Turkse grootmacht neemt de spits van Swansea City over voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. Gomis tekent voor drie jaar bij Cim Bom en gaat ruim drie miljoen euro per jaar verdienen. Ook krijgt de 31-jarige spits 2,5 miljoen euro tekengeld. Mits Galatasaray kampioen wordt, krijgt Gomis ook nog eens 175.000 euro op zijn bankrekening gestort. Voor ieder punt dat gepakt wordt, krijgt Gomis 5.000 euro bijgeschreven.

Een goede aanwinst voor Galatasaray?

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
1
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
21
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties