Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Goncalves en Laurey op het matje om uitspraken over Neymar

Laatste update:

De spelers van Strasbourg gingen er bij tijd en wijle hard in, waarbij Neymar dus het slachtoffer werd. De Braziliaan werd bijvoorbeeld in een paar seconden tijd tot drie keer toe aangepakt door Moataz Zemzemi. "Het is de stijl van Neymar (uitdagen, red.), maar ga dan niet klagen dat je schoppen krijgt", aldus middenvelder Anthony Goncalves, geciteerd door Franse media.

"Hij is een geweldige speler. Ik heb respect voor hem. Hij mag ook genieten van het spelletje en dit doen, maar ga niet achteraf janken." Strasbourg-trainer Thierry Laurey verdedigt zijn pupillen. "Er zijn nou eenmaal momenten waarbij je hard moet spelen, zo simpel is het. Er zijn momenten waarop je een of twee schoppen kan verwachten als je over de limiet gaat."

"Ik heb mijn spelers niet gevraagd om Neymar te trappen, maar ik begrijp waarom de spelers klaar waren met een persoon die uitdaagt en prikkelt. Als Neymar op dezelfde wijze speelt tegen Manchester United (in de Champions League, red.), dan kan je dezelfde reactie verwachten. Wees dan niet verrast", besluit Laurey zijn verhaal.

Update, 30 januari 17.55 uur - Goncalves en Laurey op het matje om uitspraken over Neymar
De Franse voetbalbond (FFF) heeft middenvelder Anthony Goncalves en trainer Thierry Laurey van Strasbourg op het matje geroepen. De twee moeten zich verantwoorden voor hun uitspraken over Neymar, na de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De aanvaller liep een zware blessure op, maar moest volgens Goncalves 'niet klagen dat hij schoppen krijgt'. Laurey voegde er onder meer aan toe: "Er zijn momenten waarop je een of twee schoppen kan verwachten als je over de limiet gaat. Ik heb mijn spelers niet gevraagd om Neymar te trappen, maar ik begrijp waarom de spelers klaar waren met een persoon die uitdaagt en prikkelt."

Begrijp jij de frustratie bij Strasbourg?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties