Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Griezmann informeert ploeggenoten en Simeone over vertrekwens'

Laatste update:

Cadena SER weet namelijk te melden dat Atlético zich inmiddels neer heeft gelegd bij het vertrek van zijn sterspeler. Griezmann zou persoonlijk al helemaal rond zijn met de kampioen van Spanje en Los Colchoneros zijn ook op de hoogte van de afspraken die de aanvaller met Barcelona heeft gemaakt. Het enige resterende obstakel vormt de transfersom die op tafel moet komen om zijn tot medio 2023 doorlopende contract af te kopen.

De Spaanse radiozender noemt hierbij twee opties: Barça en Atlético zouden om de tafel kunnen gaan zitten om samen tot een bedrag te komen. De tweede mogelijkheid is dat Barcelona de transferclausule van 125 miljoen euro, die na 1 juli ingaat, gaat lichten om zo meteen een einde te maken aan de onduidelijkheid. Zeker is dat de twee clubs een soortgelijk scenario als zich vorig jaar voordeed willen voorkomen en daarom snel een akkoord willen sluiten. Deze week wordt een vergadering verwacht waarbij alle details zullen worden gladgestreken.

Als Griezmann inderdaad verhuist naar het Camp Nou wordt hij de tweede grote aankoop van Barcelona voor het aankomende seizoen. De club verzekerde zich begin dit jaar immers voor een bedrag van maximaal 86 miljoen euro al van de komst van Frenkie de Jong. Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt wordt bovendien ook al maanden in verband gebracht met een overstap naar de Spaanse grootmacht.

Update 14 mei 22.21 uur - 'Griezmann informeert ploeggenoten en Simeone over vertrekwens'
Verschillende Spaanse media melden dinsdagavond dat Antoine Griezmann Atlético Madrid op de hoogte heeft gebracht van zijn vertrekwens. Onder meer Marca en Mundo Deportivo berichten dat de Fransman eerst zijn ploeggenoten heeft verteld graag naar Barcelona te willen vertrekken. De aanvaller heeft daarna ook met trainer Diego Simeone en hooggeplaatste figuren binnen de club gesproken. De verwachting is dat los Colchoneros en Barça deze week opnieuw om de tafel gaan om verder te onderhandelen.

Denk jij dat Antoine Griezmann een goede aanwinst zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties