Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Griezmann tekent voor zes seizoenen bij Atlético Madrid

Laatste update:

Griezmann verhuisde als veertienjarige naar Real Sociedad, nadat hij op proef was bij Montpellier. Vier jaar later debuteerde hij in het eerste elftal en uiteindelijk speelde hij 180 wedstrijden op de Spaanse velden: hij maakte daarin 46 doelpunten. Vorig seizoen brak hij definitief door en richtte hij de aandacht van de scouts van alle grote clubs op zich met zijn sterke optredens voor los Txuri-Urdin. Na Cristiano Ronaldo (216) en Lionel Messi (160) loste hij bijvoorbeeld de meeste schoten: 111. Hij scoorde vijftien keer.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

In maart van dit jaar liet Didier Deschamps hem debuteren in de Franse nationale ploeg, tegen Nederland. In de voorbereiding op het WK 2014 scoorde Griezmann drie keer en verzekerde hij zich van een plaats in de selectie voor Brazilië. Uiteindelijk deed hij mee in alle duels van les Bleus op het toernooi. Atlético Madrid hield Griezmann al geruime tijd in de gaten en heeft hem nu voor naar schatting dertig miljoen euro overgenomen.

Griezmann had in Baskenland nog een contract voor twee seizoenen, maar verlaat Sociedad nu voor de regerend kampioen. De deal is nog wel onder voorbehoud van een medische keuring, maar daaromtrent worden geen problemen verwacht. Griezmann zal voor vijf of zes seizoenen gaan tekenen in de Spaanse hoofdstad. Zijn nieuwe club haalde ook Mario Mandzukic, Ángel Correa, Jan Oblak, Miguel Moyá en Guilherme Siqueira al binnen.

De komst van die nieuwelingen kostte Atlético circa 85,5 miljoen euro. De club verkocht deze zomer zelf Filipe Luis en Diego Costa aan Chelsea en zag Adrián naar FC Porto vertrekken. De verkoop van het trio bracht zo'n 71 miljoen euro in het laatje van los Colchoneros, die nu waarschijnlijk uitgekocht zijn voor het seizoen 2014/15.

Update 29 juli 15.06 uur - Griezmann tekent voor zes seizoenen bij Atlético Madrid
Atlético Madrid heeft de komst van Antoine Griezmann afgerond. Daags nadat bekend was dat er een akkoord was bereikt met Real Sociedad over een transfersom, maakt Atlético via de officiële kanalen bekend dat er bij de medische keuring geen problemen aan het licht zijn gekomen en dat Griezmann zijn handtekening heeft gezet onder een zesjarig contract.

Een goede aankoop van Atlético Madrid?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties