Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Groningen-doelwit Blind blijft na winterstop bij Ajax

Laatste update:

"Ajax zou ons afgelopen week informeren over de situatie van Daley Blind, maar dat is niet gebeurd", zei de sportbestuurder. "Ondanks toezeggingen hebben we niets gehoord vanuit Amsterdam of van de familie Blind. Ik heb er daarom niet veel vertrouwen in dat Blind alsnog naar FC Groningen komt. Het is graag of niet. Als Blind liever ergens anders speelt, is dat ook goed. Maar in Groningen zijn we wel gewend afspraken na te komen: zeg wat je doet en doe wat je zegt."

Blind kwam onder Martin Jol nauwelijks aan spelen toe, maar onder diens opvolger Frank de Boer lijkt hij iets meer kans te maken op speelminuten, waardoor de kans groot is dat de zoon van assistent-trainer Danny gewoon bij Ajax blijft. Nijland sluit niet uit dat FC Groningen, na het afketsen van een deal met Blind en de zware knieblessure van Koen van de Laak, de selectie met een andere speler uitbreidt. "Daar gaan we ons verder op beraden."

Update 19:45 uur - Groningen-doelwit Blind blijft na winterstop bij Ajax
Daley Blind keert definitief niet terug naar FC Groningen. Nadat Hans Nijland maandagmorgen had aangegeven dat hij nog niets van Ajax had gehoord, pakte assistent-trainer Danny Blind de telefoon en liet hij de algemeen directeur van Groningen weten dat zijn zoon bij Ajax blijft. "We hadden hier al rekening mee gehouden", reageerde Nijland tegenover het Dagblad van het Noorden.

Daley Blind kan doorbreken bij Ajax

Meer nieuws

Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
4
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
31
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties